Tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs, dat dit jaar van 18 december tot en met 4 januari in de RAI Amsterdam plaatsvindt, kunnen bezoekers meer dan ooit genieten van alledaagse, maar ook meer exclusievere gerechten. Naast de vele winteractiviteiten kan men tussendoor terecht bij zeer bekende en populaire restaurants die voor twee weken ook hun deuren in de RAI openen.
‘We streven er ieder jaar naar om zeer succesvolle horecaondernemers naar Het Amsterdamse Winterparadijs te halen,’ laat producent 4PM Entertainment weten. ‘Het gehele jaar door letten we nauwgezet welke zaken in Amsterdam bekend staan om hun kwalitatief hoogstaande, maar prijsbewuste gerechten. We zijn blij dat we daar dit jaar ook weer in geslaagd zijn.’ Een van de zes nieuwe restaurants is Leauf, dat in september haar deuren opende. Hun rijkelijk belegde sandwiches zijn inmiddels zo bekend dat er dagelijks lange rijen voor hun zaak staan. Andere nieuwkomers zijn De Oesterbazen, Heineken Biergarten, Karma Kebab, Melting Shack (kaasfondue) en Kibbeling.
Terugkerende horecagelegenheden zijn dit jaar Het Koekemannetje, de zaak die vorig jaar erg populair was bij de bezoekers. Ook Yuzu verzorgt weer allerlei traditionele Japanse gerechten, is Brasserie Van Dam weer aanwezig, net als Baut, Bam Boa, Spirit Union Winter Garden voor winterse cocktails, Raclette en Wolkenbolletjes, bekend om de luchtige bollen met kaneelsuiker aan de buitenkant.
Het Amsterdamse Winterparadijs is de ultieme winterbeleving. Bij dit event, dat de hele kerstvakantie is geopend, genieten bezoekers van winterse activiteiten als schaatsen en langlaufen, unieke attracties en het hoogtepunt van dit jaar: De Wonder Wereld, met als hoogtepunt een magische immersive experience: Symphony of Lights. Waan je in een compleet ander universum door een unieke audiovisuele ervaring. Een show waar kunst tot leven komt.
Het Amsterdamse Winterparadijs vindt vanaf 18 december 2024 tot en met 4 januari 2025 plaats in de RAI Amsterdam. Meer informatie en kaartverkoop: www.hetamsterdamsewinterparadijs.nl
Recente reacties