Sport & Life brengt sport, evenementen, sportieve ontwikkelingen en trends in diverse Metropoloregio’s op een onderscheidende wijze in beeld. Denk hierbij aan beleidszaken, top- en breedtesport, het stichtingwezen, (topsport)onderwijsinstellingen, sportorganisaties en evenementen.

Gemeenten, Sportservice Nederland, topsportinstellingen en netwerken ondernemersverenigingen gebruiken het magazine als strategisch communicatiemiddel, tevens worden de magazines ingezet ter promotie bij belangrijke (sport)evenementen.

Sport&Life wordt landelijk verspreid naar: de politieke en ambtelijke top, G4 en 32 grote gemeenten (college van B&W), de grootzakelijke markt, (topsport)onderwijsinstellingen, de sportbonden, sportservices en sportraden, NOC*NSF, Olympisch Vuur, leden van de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), sportverenigingen en verschillende BVO’s.

Regionale verspreiding: Metropoolregio’s Amsterdam en Zwolle (colleges van B&W), relaties van de gemeenten, Sportservice Noord-Holland en Overijssel, topsportinstanties, netwerk- en ondernemersverenigingen, sponsoren van (sport)evenementen, (topsport)onderwijsinstellingen, directeuren, ceo’s en dga’s van het bedrijfsleven, de leestafels van restaurants, bibliotheken, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijken, apotheken en overige medische praktijken, kapperszaken, lokale sportscholen, sportcentra en de sportverenigingen in de diverse Metropoolregio’s.

Sport & Life organiseert regelmatig verschillende evenementen of bijeenkomsten zoals Business Network & Wine, Sportlunch Mindset, magazinepresentaties, sportevenementen (zoals ABNAmro WTT, Ajax-/AZ-events, rondom thuiswedstrijden PEC Zwolle en Landstede Hammers, netwerkwerk ontbijten, kennissessies en verschillende rondetafelgesprekken) voor haar adverteerders en sponsors.

Mediagegevens

Sport & Life legt de koppeling tussen sport en lifestyle aan de ene kant en het bedrijfsleven aan de andere kant. Het magazine wordt verspreidt onder een groot aantal sportrelaties, bedrijven en sponsoren op verschillende niveaus, binnen en buiten de Metropoolregio Amsterdam en Zwolle.

Voor meer informatie omtrent verspreiding, doelgroep, prijzen, oplage en aanleverspecificaties verwijzen wij u naar de mediagegevens welke hieronder zijn aangegeven.

Lees hier de mediagegevens van Sport & Life Magazines! 

Sport&Life mediakaart 2020 MRA

Sport&Life mediakaart 2020 MRZ

Bannering

Naast adverteren in het Sport&Life magazine is het ook mogelijk om met een banner te adverteren op de website van Sport&Life.