De Amsterdamse basketballer Charlon Kloof (links op de foto, red.) treedt naar buiten met een eigen documentaire in de vorm van een miniserie. In vijf afleveringen worden geïnteresseerden meegenomen in de grote uitdagingen die Kloof heeft tijdens zijn carrière als professioneel basketballer.

The Story Continues

Het verhaal van Kloof laat zien dat het niet alleen gaat om je laatste prestatie. Je bent als sporter veel meer dan dat. Door de docuserie worden jongere sporters geïnspireerd en gemotiveerd om door te zetten en leren zij om te gaan met tegenslagen. Begin dit jaar scheurde Kloof namelijk zijn dijbeenspier af tijdens een wedstrijd met het Nederlandse team. Hij onderging een operatie en daarna volgde een lang revalidatieproces. In de docuserie is dit proces vastgelegd.

Waarden

Charlon Kloof heeft een aantal waarden waar hij voor staat en die hij in zijn inspirerende verhaal overbrengt. Per aflevering staat één waarde centraal. Deze waarden staan niet alleen centraal in de docuserie, maar is een rode draad door het leven van Kloof. Alles wat hij doet, doet hij vanuit deze waarden. In de eerste aflevering staat ‘hard werken’ centraal.

De docuserie van Charlon Kloof is te zien op Instagram @onekloof

Foto: Comeback Sports