Gisterenmiddag vond bij Sportcampus de Pelikaan in Zwolle de uitreiking van het wintermagazine van Sport & Life Metropoolregio Zwolle plaats. Marnix van Daal (Dommerholt Advocaten en voorzitten Stichting Metropoolregio Zwolle) nam van uitgever Richard Bender het eerste exemplaar in ontvangst.

Knots-hockey

De middag zat verder vol met activiteiten: een viertal mooie Bedrijfspitches beluisterd over: Wensink Lease & Services – Pilates Zwolle (incl. bewegingsoefening) – Mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich & de mannen van BuroVitaal uit Meppel. Vervolgens genoten alle aanwezigen van enkele unieke sport- en sportactiviteiten genaamd: knots-hockey en ‘Verplaats de bal met een bal’ waarbij samenwerking van cruciaal belang is.

De dag werd afgesloten met een informele netwerkbijeenkomst en de verkoop van Hope poppetjes waarmee geld werd opgehaald voor het KWF. In totaal werd er tijdens de dag zelf al voor ruim 150 euro opgehaald voor KWF kankerbestrijding en dat is exclusief de nabestellingen.

Sport & Life formule

Sport & Life is een B2B magazine waarbij het vestigingsklimaat van de regio voorop staat. Wonen, werken en recreëren in de Metropoolregio Zwolle met sport als verbindende factor.

Uitbreiding

In 2020 wordt er elk kwartaal een magazine verspreid, vinden er op meerdere data rondetafelgesprekken plaats en zullen er events georganiseerd worden om ondernemers met elkaar in verbinding te brengen. Eén van die events omvat een ‘Oost ontmoet West’ dag. Op deze dag zullen ondernemers uit de Metropoolregio Amsterdam in contact worden gebracht met ondernemers uit de Metropoolregio Zwolle en vice versa. Zodoende ontstaat er nog meer synergie tussen beide regio’s waarin Sport & Life actief is.

Bij elke editie zal er ook een businessevent worden gehouden, waarbij telkens De Pelikaan als uitvalsbasis zal dienen. De rondetafelgesprekken,kennissessies en overige events vinden op wisselende locatie in en rondom Zwolle plaats.