Dit jaar wordt op 21 en 22 september in de NDSM Loods in Amsterdam de tiende editie van het Ambacht in Beeld Festival gehouden. Sinds de oprichting in 2013 is dit evenement uitgegroeid tot hét nationale festival waar jong en oud samenkomt om het plezier van het maken en de schoonheid van ambachten te beleven. Van diamantslijpen tot koperslaan, en van kimchi tot batik; met ruim 100 meester-ambachtslieden, workshops, masterclasses, exposities, demonstraties, films en optredens biedt het festival een unieke kans om ambachten te ontdekken, uit te proberen en nieuwe vaardigheden te leren.

Nieuw! Ambacht in Beeld Repair Shop

Heb jij een dierbaar object dat kapot is? Een oud horloge dat niet meer tikt, een gebroken glas-in-lood raam, een gescheurde vintage jurk, of een kapotte viool? Meld dit dan nu bij de organisatie aan en maak kans op gratis reparatie in de live repair shop tijdens het Ambacht in Beeld Festival op 21 & 22 september in de NDSM Loods.

Praktische informatie

Het Ambacht in Beeld Festival vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 september 2024 in de NDSM Loods, gelegen aan het NDSM-Plein 85 in Amsterdam-Noord. De kaartverkoop voor workshops en masterclasses start op 1 september via www.ambachtinbeeldfestival.nl.