Na de laatste editie van De Amsterdamse Zomer afgelopen weekend, met optredens van André Hazes, Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Zoë Tauran, Jan Smit, Willeke Alberti en OG3NE,  keert het populaire zomerconcert terug op 13 juli 2024. De organisatie kondigt aan dat de voorverkoop vandaag om 12.00 uur begint.

Het belooft wederom een groots muzikaal zomerfeest te worden. Van de muzikale invulling van de show tot de locatie en de sfeer, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Het Olympisch Stadion werd afgelopen weekend gevuld met blije bezoekers. Rondom het stadion was ruimte voor een hapje en drankje van lokale horecagelegenheden en kon men genieten van Amsterdams entertainment zoals een traditioneel draaiorgel. In het stadion werd een 3 uur durend zomerconcert georganiseerd waar de energie vanaf spatte en eindigde met een spectaculaire vuurwerkshow.

‘We kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw een mooie editie neer te zetten. Het evenemententerrein en het grote podium zijn net afgebouwd maar we zijn al weer bezig met de nieuwe editie. De eerste artiesten zijn bevestigd en we hebben veel leuke plannen voor komend jaar’, aldus Mitchel Bovelander, organisator van de Amsterdamse Zomer.

Afgelopen editie werd voor het eerst ‘Het Gouden Amsterdammertje’ uitgereikt aan Willeke Alberti, de grand dame van de Nederlandse muziek. Het Gouden Amsterdammertje is een eerbetoon vanuit De Amsterdamse Zomer voor de onschatbare bijdrage aan het Nederlandse lied. Volgend jaar wordt Het Gouden Amsterdammertje opnieuw uitgereikt.

Meer informatie over de show en de kaartverkoop op .deamsterdamsezomer.nl.

Foto: De Amsterdamse Zomer