Op dinsdag 19 maart treedt in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof het Brackman Trio op, dat bestaat uit Tim Brackman (viool), Kalle de Bie (cello) en Rik Kuppen (piano). Het trio speelt sinds 2020 in zijn huidige samenstelling. Door de jaren heen is een breed repertoire opgebouwd van vroeg-romantische tot eigentijdse werken.

Bij dit concert spelen ze muziek van Beethoven (pianotrio op.1 no.3), Roslavets (pianotrio no.3) en Schubert (piano trio no.2, D.929). Het trio is een veelgevraagde gast in diverse kamermuziekseries en bij live-radioprogramma’s op NPO 4, en heeft opgetreden bij festivals als het Orlando Festival en het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht (IKFU).

Naast de concerten waar zij op uitnodiging spelen, initiëren de leden van het Brackman Trio ook zelf projecten en concerten. Daarbij zoeken zij graag de samenwerking op met collega-musici, resulterend in onder meer bezettingen als pianokwartet of pianotrio met zang of klarinet. Rik, Tim en Kalle zijn ook regelmatig te horen als solist en als kamermusicus in diverse ensembles.

Het concert begint om 20.00 uur. Inclusief koffie / thee vooraf en pauzedrankje. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur. Kaartverkoop uitsluitend via www.kasteelkeukenhof.nl/concerten

Foto: Kasteel Keukenhof