Op vrijdag 22 maart om 9:30 uur start de Losse Heupen Club in Zwanenburg Halfweg met een informatiebijeenkomst in het dorpshuis. Speciale gast Duco Bauwens van het programma Nederland in Beweging is aanwezig. Ook lokale zorgprofessionals komen langs. Denk bijvoorbeeld aan Erik Evers (apotheker Zwanenburg) en Yvonne Elderenbosch (huisarts Zwanenburg). Iedereen is welkom, het event is gratis inclusief kopje koffie en gezonde snack. Aanmelden is wel verplicht via www.losseheupenclub.nl.

Je staat moeilijker op uit een stoel, bent sneller uit balans en loopt minder ver. Kortom: Je hebt steeds meer moeite met bewegen. Ga dan  ‘hup in de benen!’ met de Losse Heupen Club.

De Losse Heupen Club is een initiatief van Team Sportservice voor iedereen die graag in beweging wil blijven. De club is een vind plek voor beweegaanbod op elk niveau in de gemeente Haarlemmermeer en organiseert bijeenkomsten waar de laatste trends op het gebied van bewegen en valpreventie te vinden zijn,

Nieuw dit jaar is de Losse Heupen Bus. Het vervoersmiddel is speciaal beschikbaar gesteld voor senioren die moeite hebben om naar een activiteit te komen vanwege de afstand of mobiliteit. De bus brengt en haalt je van huis naar de Losse Heupen Club activiteit. Het gebruik maken van de Losse Heupen Bus is gratis en aanvragen zijn te plaatsen via de website.