In het kader van haar 25-jarig jubileum, doopte Edsilia Rombley in het Beatrix paviljoen van Keukenhof de Phalaenopsis potplant ‘Anthura Rombley’. Deze rijkbloeiende Phalaenopsis van veredelaar Anthura in Bleiswijk is onderscheidend ten opzichte van bestaande soorten. De magenta rode bloemen met vanille tonen aan de randen zijn niet alleen prachtig, maar ook uniek: geen bloem is hetzelfde. Kortom, de ‘Anthura Rombley’ staat net zoals Edsilia Rombley voor onovertroffen veelzijdigheid.

‘Ik vind orchideeën mooi en toch iets krachtigs hebben. Ze passen overal en bij iedereen. Een veelzijdige bloem! Ik ben vereerd en trots. Wie kun je nou niet blij maken met een bloemetje? En dan is deze prachtige plant ook nog eens naar mij vernoemd, helemaal fantastisch. We are a match’, Edsilia Rombley.

In het Beatrix paviljoen zijn honderden rijk geurende orchideeën, cymbidiums en anthuriums te vinden. Het paviljoen is ingericht met veel verschillende kleuren, geeft creatieve invullingen voor de orchidee in huis en heeft selfiehoeken voor het mooie plaatje. Honderdduizenden bezoekers maken in Keukenhof nog tot en met 14 mei kennis met deze bloeiende planten. Een uniek platform voor de productpromotie.