Karst Timmer speelt komend seizoen voor de hockeymannen van Amsterdam.  De veelbelovende middenvelder komt over van HGC. ‘Na zes mooie jaren bij HGC ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik geloof sterk in het plan dat Amsterdam heeft voor de komende jaren en ik wil graag bijdragen aan het verwezenlijken van deze ambitie om landskampioen te worden’, aldus Timmer.

De overstap van Timmer naar AH&BC legt opnieuw de link met hockeyclub Hattem, die eerder spelers voor de club heeft voortgebracht, waaronder international Floris Middendorp en oud-internationals Marten Eikelboom en Jan Willem Buissant.

Joris Albers, van de Topsportcommissie bij AH&BC, benadrukt de goede match van Timmer met de club: ‘Wij, als Amsterdam, vinden hem perfect binnen ons Heren 01-team passen en zijn DNA sluit aan bij onze missie. Zijn ervaring en talent zijn een waardevolle toevoeging en benadrukken onze ambities voor de toekomst. Wij vinden het dan ook fantastisch dat we Karst vanaf volgend seizoen mogen verwelkomen.’

Foto: AH&BC