Op 26 mei 2024 staat de elfde editie van De Meppel City Run op het programma. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een begrip op de Meppelse evenementenkalender. De run kent al jaren verschillende loopafstanden door de historische binnenstad van Meppel. Dit maakt de City Run geschikt voor zowel recreant als wedstrijdloper. Ook dit jaar is Scania weer de trotse hoofdsponsor van 4 en 8 Engelse mijl. Aangevuld met SlooOW BusinessRun, de SNS Kidsrun, de Prima Life G-Run en de vele supporters maakt het tot een evenement voor iedereen.

Inschrijven

De inschrijving start op maandag 1 januari 2024 via www.meppelcityrun.nl. De Meppel City Run draagt graag een steentje bij aan de goede voornemens van iedereen. De start van de inschrijving is een goede stok achter de deur om de hardloopschoenen weer aan te doen. Zo kun je 2024 gezond en energiek starten door te trainen voor de mooiste run van Drenthe.

De mooiste run van Drenthe voor ons allemaal

De Meppel City Run is inmiddels als event niet meer weg te denken. De sfeervolle route heeft het evenement tot een populair hardloopfestijn gemaakt voor zowel loper, als supporter. In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een waar festijn waar circa 2.000 hardlopers deelnemen. De ruim 100 vrijwilligers die elk jaar weer klaar staan zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt.

Testruns staan gepland

Net als voorgaande jaren organiseert Fysio de Commissaris ook in 2024 diverse testruns. In januari wordt hiermee gestart. Op elke eerste zondag van de maand; 7 januari, 4 februari, 3 maart, 7 april en 7 mei, vinden deze testruns plaats. De hardlopers starten om 9.45 uur bij Herberg ’t Plein. Ze lopen in groepjes van verschillende snelheid over het parcours van de 4 of 8 mijl. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Foto: Meppel City Run