Vanaf september dit jaar is Hanze Bowling Zwolle bij Bowlen & Zo gestart met een huisleague op de dinsdagavonden. De organisatie van de league zoekt nog steeds naar mensen die mee willen spelen. Ervaren spelers of mensen die kennis willen maken met de bowlingsport. De huisleague wordt gespeeld middels een “handicap-systeem” waardoor bowlers met een lager gemiddelde ook een goede kans hebben om goede resultaten te behalen tegen de meer ervaren bowlers.

Elk bowlingteam bestaat uit minimaal drie spelers. Per game kan er zowel als team, maar tegelijkertijd ook als individu, punten worden gescoord, hetgeen weer een extra dimensie geeft aan de wedstrijden. De huisleague wordt gespeeld op de dinsdagavonden (aanvang 19:45 uur) en er is nog volop ruimte om dan wel met een compleet team, dan wel als individu, mee te doen. Om de drempel zo laag mogelijk te maken is er voor belangstellenden de mogelijkheid om, ook zonder lidmaatschap van de NBF (Nederlandse Bowling Federatie), mee te komen spelen.

Vanaf 19.00 uur is er vrije inloop en kan er, eventueel met begeleiding, een balletje gegooid worden. Uiteraard kunt u ook gewoon als toeschouwer de wedstrijden komen bekijken! Indien u graag meer informatie wenst kunt contact opnemen via de website, e-mail en/of onze social media kanalen.

Website: www.hanzebowlingzwolle.nl
E-mail: info@hanzebowlingzwolle.nl

Facebook: www.facebook.com/hanzebowlingzwolle
Informatie over de locatie: www.bowlenenzo.nl