Op donderdagavond 7 mei organiseert Upbeatles – bekend van livestream quizzen – een speciale online sportquiz voor Right To Play. Bekende (ex)topsporters en journalisten zoals: Anouk Vetter, Sari van Veenendaal, Kyle Stolk, Raemon Sluiter, Jeroen Stekelenburg Bart Veldkamp, Eva de Goede, Maria Verschoor, Thijs Zonneveld, Matthijs Buchli , Rivkah op het Veld,  Toine van Peperstraten en Johann Olav Koss  zullen via YouTube de vragen stellen.

Al 6 jaar organiseert Right To Play de Ultimate Sportquiz waar ze de sportkennis van honderden deelnemers testen. Elke editie is het een feestje om op zo’n avond samen te spelen voor Right To Play. Helaas loopt het vanwege de Corona-crisis dit jaar anders. Maar als je speelt, leer je creatief te denken. Met trots presenteren ze daarom de allereerste online sportquiz, georganiseerd door de ultieme quizmasters Upbeatles, voor Right To Play.

Meedoen is simpel. Stel een team van vrienden, collega’s en/of familie samen, ga naar de livestream die avond en test jullie sportkennis. De quiz begint om 20 uur en kent verschillende thema rondes zoals sportgeschiedenis en de Olympische Spelen, en bekende sporthelden van vroeger en nu stellen vragen. Kortom, het blijft de ultieme quiz voor elke sportfanaat! Alleen is alles deze keer online. Aanmelden van tevoren is niet nodig en deelname is gratis.

Uiteraard staat de avond in het teken van Right To Play. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Zo kan Right To Play kinderen in hun programma’s blijven helpen om mentaal en fysiek gezond te blijven, nu het Corona-virus de wereld over gaat. Meer informatie zie righttoplay.nl/onlinesportquiz