Zojuist heeft PEC Zwolle bekendgemaakt de zakelijke relaties korting aan te bieden voor seizoenplaatsen in het aankomende Eredivisie seizoen. De Zwolse club meldt in een schrijven aan haar relaties dat er een drietal opties zijn. “Ongeacht welke variant u kiest, draagt u een grote steen bij aan de continuïteit van PEC Zwolle”, zo staat te lezen in de verklaring.

Overdonderd door massale steun

Verder meldt PEC Zwolle dat ze blij zijn met de enorme steun van de supporters: “We zijn overdonderd door de massale steun. Na vier dagen staat de teller op bijna 4.000 verlengde seizoenkaarten. Hier willen we met u en uw collega sponsoren graag een positief vervolg aan geven.”

Online ontmoetingen

De zakelijke businessevents zijn nu nog allemaal online, maar de club spreekt de hoop uit spoedig ook weer fysieke ontmoetingen te kunnen arrangeren: “Wij hopen u spoedig als mogelijk weer te verwelkomen in ons MAC3PARK stadion voor een mooie wedstrijd, binnen het grootste netwerk van de regio Zwolle en in een sfeervolle ambiance. In de tussentijd blijft de club online ontmoetingen zoals PECFIT, College Tour en de businessclubavond organiseren om bij elkaar betrokken te blijven”, zo sluit het schrijven aan de businessclubleden af.