Ondernemen is Topsport, of je nu ondernemer of topsporter bent, een sterke geest in een gezond lichaam is wat je wil. Wij geloven dat je jezelf fit, vitaal en lenig kunt voelen zonder te veel stress en daardoor optimaal kunt functioneren in een toppositie en in een leven als (top)sporter. Wij geloven in een blessurevrije sportbeoefening zodat je het maximale uit je carrière kunt halen en boven je kunnen kunt presteren zonder nadelige gevolgen.

Studio Pilates

Herken jij dat je vaak stram en stijf bent, moeheid voelt in je (onder)rug, pijn in nek en schouders of dat je ineens pijn hebt in je rug? Zomaar wat ‘klachten’ die een druk en prestatiegericht bestaan met zich meebrengen.
Zou jij jezelf ook zo graag lenig en soepel willen voelen en minder stress willen ervaren?
Of zou jij simpelweg je sportprestaties willen verbeteren zonder die blessures die altijd op de loer liggen en waar je regelmatig last van hebt?

Studio Pilates Zwolle traint op diverse niveaus (top)sporters en ondernemers en helpt hen vitaal en energiek, met een op maat gemaakt programma, de dagelijkse topprestaties te leveren.

Wij doen dit door tijdens een intake de huidige situatie te bespreken en gaan kijken naar concrete (haalbare) doelen. Samen met elkaar maken we een plan van aanpak.
Voor onze trainingen maken wij gebruik van speciale pilates-apparatuur die zowel geschikt zijn voor medium training als ook voor topsport.
In de studio werken we in groepsverband, maar ook middels individuele sessies. Wij werken voor zeer diverse doelgroepen en trainen indien wenselijk op locatie.
Studio Pilates Zwolle geeft training aan alle leeftijden en alle niveaus van recreant naar vitale oudere, van zwangere vrouw naar topsporter.
Wij hanteren een nuchtere en concrete aanpak en werken altijd zeer persoonlijk.

Eigenaresse Henriët van Dalen is reeds 16 jaar actief als pilates-docente en volgt opleidingen in binnen- en buitenland. Zij is in Nederland op hoog niveau gecertificeerd en geeft opleiding aan nieuwe studenten.
Binnen de studio werken Henriët en haar collega’s ­­­­veel samen met huisartsen, fysiotherapeuten en osteopaten om op medisch vlak ook de juiste insteek te kunnen bepalen en het hoogst haalbare voor de klant te bereiken.
Henriët ziet en ervaart dagelijks hoe mensen pijnvrij kunnen bewegen, maar ook topprestaties kunnen verbeteren middels deze trainingen. De PEC Zwolle selectie en Jong PEC volgen wekelijks de trainingen bij Henriët. Een aantal van hen kiezen daarnaast voor personal training, een training volledig op maat van de klant.

Benieuwd naar wat het u, uw medewerkers of sporters zou kunnen opleveren? Maak een afspraak voor een kennismaking: henriet@pilateszwolle.nl of bezoek onze website voor meer informatie. www.pilateszwolle.nl