Woensdag 1 april gaat het nieuwe seizoen van speelparadijs Linnaeushof in Bennebroek weer feestelijk van start. Met honderden uitdagende attracties en speeltoestellen, buiten en binnen, is het niet alleen Europa’s grootste, maar ook leukste speeltuin. Linnaeushof – authentiek en altijd weer verrassend – staat voor veilig en vertrouwd, klantvriendelijk en duurzaam, en natuurlijk 100% actief spelen.

Met ruim 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. Bij zon en regen kun je er terecht, want je kunt er zowel buiten als binnen spelen. In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan.

Spectaculair zijn het Piratennest, de Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan.

Behalve een ideaal familiepark is Linnaeushof ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Aan de veiligheid wordt veel zorg besteed; getraind personeel let voortdurend op de spelende kinderen.