Afgelopen dinsdag is MeerWaarde verrast door het Tv-programma ‘Helden van Nu’ van RTL4. Renata Fideli, Directeur-Bestuurder, werd gevraagd naar haar drive om voor MeerWaarde te werken. ‘Voor mij is dat iets kunnen betekenen in het leven van inwoners geeft betekenis aan ons eigen leven’, aldus Fideli.

Fideli zet zich in om bij het bedrijfsleven maatschappelijke thema’s te agenderen zoals schulden en eenzaamheid. Sinds kort hebben we daarvoor de club ‘Vrienden van MeerWaarde’ opgericht. Onze Vrienden, allemaal maatschappelijk betrokken ondernemers, helpen het ons mogelijk te maken dat wij nog zichtbaarder zijn voor kwetsbaren in onze regio. Want hoe eerder iedereen ons weet te vinden, hoe beter.’

Naast Fideli werden sociaal werkers Gijs Heijnis en Jorien Reinderink verrast. Zij vertelden over de projecten FamilieMaatjes en FriendsOnline en gaven inwoners in Haarlemmermeer een podium om hun verhaal te vertellen en andere inwoners te inspireren. De verwachting is dat ‘Helden van Nu’ over MeerWaarde in januari 2021 zal worden uitgezonden.

Wilt u ook Vriend worden van MeerWaarde? Neem dan contact op via communicatie@meerwaarde.nl.