Op zaterdag 19 maart 2022 van 11.00 tot 16.00 uur is er voor het eerst sinds corona weer een atelierverkoopdag in De Oude Ambachtsschool (DOAS) aan de Mimosastraat 1 in Zwolle, onder het motto ‘DOAS Toont.’

Na ruim twee jaar gaat de bezem door de lokalen en zijn bezoekers weer welkom in het mooie gebouw. Er is nieuw werk te zien en te koop in de ateliers en in de gangen op de begane grond en op de eerste verdieping. De atelierhouders zijn zelf aanwezig voor een toelichting, er zijn muziekoptredens en de toegang is gratis.

Schilders, meubelmakers, keramisten, illustratoren, zangers, dansers, en meer; de groep van 25 atelierhouders in DOAS is divers en daarmee ook hun diensten, producten en kunst. Doordat er de afgelopen 2 jaar noodgedwongen geen toegang was voor publiek, is nu veel nieuw werk te zien en te koop. Want er is wel stevig doorgewerkt door de atelierhouders. Genoeg te beleven dus.

Iedereen is van harte welkom om rond te kijken, vragen te stellen, te luisteren en te kijken naar de optredens, je in te schrijven voor workshops en lessen, een afspraak te maken om een opdracht te bespreken, een authentiek werk aan te schaffen, of gewoon een praatje te maken.