Na de succesvolle Beemster Streekproducten Tour tijdens de Dutch Food Week in oktober is het tijd voor een herhaling. Op 29 & 30 december 2020 staat de Beemster Food Tour –Winterfeest Editie op de kalender.

Het concept is hetzelfde maar dit wordt een speciale editie met streekproducten van dit seizoen & feestelijke lekkernijen. De route van ongeveer 30 km brengt bezoekers langs de diverse deelnemende Beemster ondernemers waarbij ze ondertussen de speciale tas kunnen vullen met (h)eerlijk geproduceerde producten. Wederom een leuke manier om  boodschappen te doen en zo de lokale ondernemer te steunen.

Deelnemende bedrijven aan deze editie zijn o.a. Beemster Valery, Beemsterlant’s Varken, Rust in de Beemster, De Beemster Kaaswagen, Eerlijk & Heerlijk, Vollebregt, Sonnevanck, Nicolaashoeve, Wijnimport J.Bart, Keyserkerk, Brood-en Banketbakkerij Santhe en Brasserie De Kerckhaen. De tas is vooraf te koop via de webshop van VISIT Beemster en is tevens op 29 of 30 december tevens op te halen bij het Bezoekerscentrum Beemster, voorafgaand aan de tour.

Bij het ophalen van de tas ontvangt iedereen ook de code voor de digitale route die je op je mobiel kunt zien. Naast de route krijgt iedereen hier aanvullende informatie over de bedrijven te zien die je tijdens de route bezoekt. Voor deze editie zijn 2 routes bedacht, waardoor de organisatie mogelijke drukte probeert te voorkomen. Beide routes voeren zeker langs alle deelnemende bedrijven.

Foto: Beemster Food Tour Tas (bron VISIT Beemster)