Op zondag 31 januari gaat de hoofdklasse hockey weer van start. De hoogste klassen in de olympische sporten hebben een uitzonderingspositie gekregen om onder strikte protocollen de competities te herstarten.

Helaas mogen er als gevolg van de huidige coronabeperkingen geen toeschouwers bij zijn. Gelukkig hoeft de enthousiaste fans van Bloemendaal en andere hockeyliefhebbers zondag 31 januari toch te missen! De beelden van de thuiswedstrijden van Bloemendaal Heren 1 en Dames 1 zijn live beschikbaar via onderstaande links.

Nog mooier wordt het met het commentaar dat geheel in handen is van absolute hockeykenners. De Bloemendaal-iconen Teun de Nooijer en Tim Jenniskens becommentariëren samen de dames. Van het duel bij de heren wordt verslag gedaan door Jenniskens samen met Jaap Stockmann.

Bloemendaal Dames 1, dat op een knappe zevende positie staat, neemt het om 12.45 op tegen Victoria. Op de vertrouwde tijd van 14.45 uur speelt lijstaanvoerder Bloemendaal tegen topclub Kampong. Beide teams lijken fit en compleet aan de start te verschijnen.

Voor de dames is de link: https://eyecons.com/videos/5577  En de kraker van de Heren is te volgen via de link: https://eyecons.com/videos/5618. De links zijn zondag ook te vinden op onder andere www.hcbloemendaal.nl en op www.hockey.nl

Foto: Koen Suyk