De bekende tv- kok Rudolph van Veen geeft binnenkort twee kookdemonstraties in The B House in Hoofddorp. Deze unieke, nieuwe evenementenlocatie is onderdeel van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

De Meesterkok en Meester- Patissier, bekend van onder andere zijn optredens in het RTL-programma Life & Cooking en zijn succesvolle programma’s op 24Kitchen, zal op 14 november en 28 november twee interactieve kookdemonstraties verzorgen, waarbij er eventueel nog een derde show in december wordt toegevoegd. De deelnemers krijgen aan het einde van de avond de volledige receptuur mee naar huis, zodat zij de gerechten tijdens de kerstdagen zelf nogmaals kunnen bereiden.

Inspiratie

Rudolph van Veen: ‘Wat heerlijk dat het eindelijk weer tijd is voor een gezellige kookdemo. Ik kijk er met veel plezier naar uit!’

Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: ‘We vinden het super dat we Rudolph voor deze unieke ervaring in onze nieuwe evenementenlocatie mogen verwelkomen. Het idee is dat gasten een leuke avond hebben, heerlijk eten en ook nog eens voldoende leren om het menu tijdens de kerstdagen zelf te kunnen bereiden, een schitterende combinatie toch?’  

De kookdemonstraties beginnen om 17:00 uur en zullen tot 21:00 uur duren. De prijs bedraagt 99 euro per persoon. In deze prijs zit een viergangendiner inclusief drankenpakket. Aanmelden kan via: https://thebhouse.nl/kookdemo-rudolph-van-veen/ .

Over The B House
The B House maakt onderdeel uit van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. Dit moderne 4 sterren superior hotel, dat in het verleden al eens de Dutch Hotel Award won, is de ideale plek om van uw event echt een compleet evenement te maken. Zo kunt u een onvergetelijke bijeenkomst in The B House bijvoorbeeld eenvoudig combineren met een comfortabele overnachting of een culinair arrangement. Het hotel beschikt naast een unieke kas over een zeer ruim restaurant en terras, 314 hotelkamers en 17 multifunctionele vergaderzalen.

Foto: Novotel Amsterdam Schiphol Airport