Novotel Amsterdam Schiphol Airport is een prachtig vormgegeven hotel met een zeer gunstige ligging,. Zo is station Hoofddorp op slechts 200 meter afstand. Vanaf hier ben je hier is het slechts een paar minuten met de trein naar luchthaven Schiphol en 20 min. met de trein vanaf het centrum van Amsterdam. Ontdek de uitstekende service in het sfeervolle Gourmet Bar & Restaurant of op het zonnige terras, nu met tijdelijke korting van 20% op alle Food & Beverage. 

Het restaurant ligt in het inspirerende, levendige hart van het hotel en is de perfecte plek om mensen te ontmoeten of om na een lange dag lekker te ontspannen. De service is vriendelijk en authentiek, de sfeer inspirerend en gemoedelijk. Het aanbod is creatief, met diverse lokale bieren, gins en snacks.

Daarnaast biedt Novotel Amsterdam Schiphol Airport ook een unieke vorm van private dining met heerlijk eten én entertainment: Le Petit Chef. Een 3D-animatie van ‘de kleinste chef ter wereld’ neemt u mee op een verrassend avontuur gedurende een 3-gangen diner: vermakelijk voor jong, oud, zakelijk en informeel. Tijdens de culinaire trip verschijnen de gerechten die Le Petit Chef een seconde geleden nog als projectie op uw bord bereidde, plots écht voor u op tafel.