Na de succesvolle editie van de vorig jaar komen de Herfstdagen ook nu weer terug voor een heel weekend bij Slot Zuylen. In het eerste weekend van oktober wordt deze sfeervolle buitenmarkt in samenwerking met Trots Event Concepts georganiseerd. Het belooft een bijzonder feest te worden voor groot en klein, in de prachtige historische kasteeltuin. De buitenmarkt is te bezoeken op zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.

Streekproducten en tips voor de eigen tuin

Tijdens de Herfstdagen is er veel te doen op het landgoed. Diverse standhouders bieden een breed aanbod van heerlijke (biologische) delicatessen, streek- en lifestyleproducten. Ook voor ambachtelijke producten uit de moestuin van Slot Zuylen, zoals groenten en fruit, appelsap, honing en zelfgemaakte jam, zijn bezoekers aan het goede adres. Krijg tips van de tuinbaas en ontdek hoe uw tuin winterklaar gemaakt kan worden.

Bezoek aan het Slot

Combineer uw bezoek aan de Herfstdagen met een rondgang door het Slot. Ontdek hoe de familie Van Tuyll van Serooskerken in het Slot woonde tijdens de oorlog met de tentoonstelling ‘Barones in Oorlogstijd’.

Samenwerking met trotsmarkt

De tweedaagse editie van de markt is tot stand gekomen in samenwerking met Trots Event Concepts. Trots organiseert diverse streekmarkten op bijzondere locaties door het hele land. De standhouders delen graag trots, passie en kennis. De markten kenmerken zich door een grote diversiteit en een verzorgde presentatie. Daarnaast kent Trots een grote trouwe klantenkring uit de regio. Kortom een gezonde win-winsituatie met een ambitieuze blik op de toekomst.

Foto: Trudelies de Graaf