Op 1 december viert VISIT Beemster de 23ste verjaardag van werelderfgoed Droogmakerij de Beemster. Daarom trakteert VISIT Beemster samen met haar BeemSTERREN & Parels op cadeaus vanuit het Beemster grid advent. Iedere bezoeker aan het Bezoekerscentrum Beemster, voor het afhalen van een bestelling of bij een directe aankoop, mag een vierkant van het Beemster grid openen voor een cadeautje. Je maakt kans op bijvoorbeeld echte Beemster sokken, kaartjes voor de Keyserklim, een Twizy tour, Beemster Valery aardappelen of chips, walnoten en tulpbollen van de Nicolaashoeve of een wellnessentree bij Fort Resort Beemster.

De actie geldt van 1 t/m 24 december. Je kunt bij Bezoekerscentrum Beemster langskomen op zaterdag 3, 10, 17 en 24 december van 11.00 tot 15.00 uur. Dus maak je bestelling op onze webshop (visitbeemster.nl/shop) en haal het af of kom spontaan langs bij het Bezoekerscentrum voor een leuke aankoop. Je hebt altijd prijs!

Bezoekerscentrum Beemster

Om de bezoekers aan De Beemster op route te helpen door ons werelderfgoed, laten wij ze zo veel mogelijk starten ons Bezoekerscentrum Beemster. Onze gastheren en -vrouwen helpen iedereen vanuit daar met alle plezier op weg door onze mooie en bijzondere polder. In het statige voorhuis is informatie verkrijgbaar over allerlei interessante bezienswaardigheden en leuke activiteiten in de Beemster en je krijgt een inkijkje in het huis van voormalig burgemeester Scheringa. Daarnaast zijn leuke en (h)eerlijke Beemster producten te koop. Met dank aan onder meer gemeente Beemster en Purmerend en het Prins Bernhard Cultuurfonds is het Bezoekerscentrum Beemster afgelopen tijd opgefrist en meer een inspiratiepunt geworden.

Het Bezoekerscentrum Beemster, gelegen aan Middenweg 185 in Middenbeemster, is iedere zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Of eventueel op afspraak als dat beter uitkomt.

Fotobijschrift: VISIT Beemster