Verleden jaar moest de Swolsche Lichtjestocht van Bike-4Life.nl op het allerlaatste moment door de corona ontwikkelingen geannuleerd worden. De organisatie is niet bij de pakken neer gaan zitten. In tegendeel zelfs, want ze zijn met zeer veel elan hard aan de slag gegaan om de komende editie nog mooier en nog spectaculairder te maken. Op 11 december is het eindelijk zover.

Zo is de organisatie om inspiratie op te doen op bezoek geweest bij de Fjoertoer op Terschelling. Bike-4life.nl twijfelt er dan ook niet aan dat de komende editie van de Swolsche (fiets) Lichtjestocht op 11 december fijn en sfeervol gaat worden met vele verassingen en mooie momenten.

Een kleine tipje van sluier wil de organisatie wel prijs geven. Zo is de start- en finish van de tocht is Dinoland wat op een fraaie manier wordt uitgelicht en waar de Dino’s de deelnemers hartelijk welkom heten. De rest blijft geheim. Meer informatie en/of inschrijven kan via de site www.bike-4life.nl. Wel geeft de organisatie aan dat er een beperkt aantal deelnemers kunnen meedoen. Vol is dus vol!