John Ewbank, Bas Smit en Nicolette van Dam organiseren, in samenwerking met 4PM Entertainment, ook dit jaar weer een reeks van intieme concerten genaamd De Amsterdamse Zomer. Na het lanceren van The Best Of De Amsterdamse Zomer, twee grote stadionshows op 2 en 3 juli, maken ze nu bekend dat ook de succesvolle mini-concerten die zijn ontstaan in de covid-periode terug zullen komen. Gedurende vijf weekenden in juli en augustus wordt het muzikale programma gevuld met concerten van onder anderen Rolf Sanchez, Snelle, Maan, Flemming, Chef’Special en Tino Martin. Op de middenstip van het stadion wordt wederom een intieme setting gecreëerd, waar in meerdere shifts per dag de concerten plaats zullen vinden voor maximaal 350 personen. Ook volgt er binnenkort weer een programma met kindershows.

‘De mini-concerten zijn destijds een beetje uit nood geboren, maar de ervaring om zo dichtbij je favoriete artiest te kunnen zitten is nog steeds uniek. Dus ook nu alles weer redelijk normaal is, willen we deze memorabele en intieme avonden terug laten komen. We hebben er enorm veel vragen over gekregen van onze bezoekers en zijn trots dat we er nu een vervolg aan kunnen geven’’, aldus Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment.

Bezoekers kunnen een tafeltje reserveren en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de muziek. Het eten wordt tijdens deze bijzondere reeks verzorgd door Mama Kelly en Brasserie van Dam, het restaurant van Nicolette van Dam en haar broer. ‘Ik vind het heel bijzonder dat we wederom op één van de mooiste plekjes van Amsterdam, in het Olympisch Stadion, deze intieme concerten kunnen organiseren met de top van de Nederlandse muziek. Dat we met onze Brasserie er ook weer een culinaire invulling aan mogen geven maakt het helemaal compleet.’, aldus Nicolette van Dam. Vijf weekenden lang zullen de poorten van het Olympisch Stadion weer roze kleuren, waarbij de grootste Nederlandse artiesten een klein gezelschap aan bezoekers zal verwelkomen om het intieme concert te komen aanschouwen.

Het volledige programma is te vinden op de website.

Volledige line-up: Chef’ Special, Flemming, Gerard Joling, Hans & Candy Dulfer, Jeroen van der Boom, Joël Borelli, Maan, OGG3NE, René Froger, Rolf Sanchez, Snelle & De Lieve Jongens Band, Tino Martin & Yves Berendse.