Ook deze zomer biedt Team Sportservice Haarlemmermeer van 11 t/m 20 augustus weer een sport- en spelprogramma aan voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. Dicht bij huis en met een spectaculair aanbod. Zo is er een sport- en spelcircus voor de allerkleinsten en een spannende Nerfgun battle voor de grotere kinderen. Ook aan jongeren wordt gedacht met allerlei activiteiten in de avonden. 

Het doel van het evenement is om kinderen plezier te laten beleven aan sportieve activiteiten en ze lekker in beweging te krijgen. Het is tevens een mooie manier om kinderen enthousiast te maken voor de wekelijkse activiteiten die Team Sportservice Haarlemmermeer aanbiedt. Het sport- en spelprogramma verschilt per vakantie en is altijd een groot succes. 

Sport-en spelcircus  

Kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool kunnen meedoen met het sport- en spelcircus. Er wordt een speciaal parcours uitgezet met onderdelen als balanceren, jongleren en mikken. Kleuters van 4 t/m 6 jaar kunnen elke ochtend van 09.30 tot 10.15 uur deelnemen.

Nerfgun battles

Voor kinderen uit groep 3 t/m 8 worden er spannende Nerfgun battles georganiseerd. Dit is een speelse activiteit met speelgoedwapens met schuim. Er wordt geoefend op mikken op voorwerpen en uiteraard team tegen team gestreden. Deelnemen kan door kinderen van 6 t/m 12 jaar elke ochtend van 10.30 tot 11.30 uur (groep 3 t/m 5
) en van 11.45 tot 12.45 uur (groep 6 t/m 8). 

Urban sports 

Voor jongeren zijn 3 avonden vol leuke activiteiten georganiseerd. Per avond komen er een aantal Urban Sports voorbij waaronder Freerunning en Longboarden. Deelnemen kan door jongeren van 12 t/m 18 jaar op 11, 17 en 20 augustus van 19.00 tot 20.30 uur. 

Locaties en inschrijven    

Ga naar www.teamsportservice.nl/haarlemmermeer voor een overzicht van alle locaties en tijden. De kosten voor de activiteiten bedragen €2,50. Om de veiligheid te garanderen is inschrijven verplicht. Er is beperkt plek, dus vol is vol.