In de foto-expositie Seeing the unseen, die plaatsvindt tijdens het FotoFestival Naarden, presenteert galerie Pouloeuff drie jonge fotografen met elk hun eigen experimentele werkwijze. Alle drie wonnen zij het Keep an Eye Photography stipendium dat werd uitgereikt tijdens hun afstudeerexpositie in september 2020.

Het stipendium hebben zij gebruikt om het medium fotografie buiten de traditionele kaders te onderzoeken. Ze exploreren het in diverse dimensies en creëren nieuwe werelden. Daarnaast bieden ze inzicht in hoe fotografie de tijd en transformatie kan vastleggen door verstilling, verstening en het verstrijken van de tijd.

Ook wordt de rol van de mens als fotograaf onderzocht van observerend tot regisserend. Er wordt gespeeld met de context van hun onderwerpen. Soms wordt een beeld uit haar omgeving onttrokken en soms wordt de omgeving van het beeld ontdaan. Elk werk vraagt op eigen wijze opnieuw bekeken te worden. Langer kijken, maakt zichtbaar wat anders ongezien zal blijven. Zoals een plek, een verhaal en het leven zelf.  Het resultaat wordt weergegeven in collages en sculpturen.

De foto-expositie is van 3 juli tot en met 29 augustus (zonder afspraak) te bezoeken in Galerie Pouloeuff. Openingstijden in deze periode: di t/m zo van 10:30 – 17:00 uur.