Samen met Bas, Rudy, Arjan en gaat Erik Verstraten een rondje Nederland fietsen voor het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Vanaf 27 juni 2021 fietsen de mannen in 7 dagen 1385 km. door Nederland.

Erik: ‘Ik heb tot nu toe twee keer Alpe d’HuZes gedaan. Twee weken na mijn laatste deelname kreeg Linda (mijn vrouw) te horen dat zij borstkanker had. Zij is inmiddels wel schoon, maar de impact hiervan op ons en vooral haar leven is gigantisch. Inmiddels is zij gelukkig wel dermate hersteld dat ik weer genoeg trainingskilometers kan maken als ik weer een sportieve uitdaging zou aangaan,

Door alle beperkingen rondom corona gaat Alpe d’HuZes dit jaar niet door. Bas en Rudy wilden wel graag een prestatie van formaat neerzetten en ik koppelde daar dan graag weer een goed doel aan. Met in gedachte dat het Adamas Inloophuis het afgelopen jaar ook is geconfronteerd met alle beperkingen waardoor zij heel weinig middelen hebben kunnen verwerven en wetende wat het Adamas voor Linda heeft betekend, wil ik proberen om een klein steentje bij te dragen aan het Inloophuis in combinatie met onze sportieve uitdaging.’

Doneren kan via de link
https://acties.kwf.nl/fundraisers/verstratenbergkamp/huisinactie

Foto: INTO Business – Martine Goulmy