Op donderdag 11 februari 2021 organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo namens Gemeente Ermelo de sportverkiezing en het sportgala, wat inmiddels een begrip is in het dorp. Dit jaar is het volledig online.

Anders dan anders

Vanwege de coronamaatregelen waren vorig jaar de competities stilgelegd. Er konden daardoor geen titels behaald worden. Ook de amateursport lag stil en er hebben geen nationale of internationale wedstrijden plaatsgevonden. Daarom hebben we besloten een andere invulling te geven aan de sportverkiezing en het sportgala. Interactie Sportbedrijf Ermelo staat op 11 februari stil bij en vieren de sport, zetten verenigingen en sportaanbieders in het zonnetje, interviewen oud-winnaars, blikken terug op een bewogen sportjaar en nog veel meer. Suzanne Morren (redacteur NOS sport) en Milco Scheper (stagiaire Southfields NL) presenteren het Ermelose sportgala digitaal.

Iedereen het evenement digitaal bijwonen

Voorgaande jaren werden de sportverkiezingen tijdens het sportgala in de Dialoog gehouden, waardoor er maar een beperkt publiek aanwezig kon zijn. Doordat het nu digitaal is, kan iedere inwoner van Ermelo en anderen geïnteresseerden (met internetverbinding) dit jaarlijkse evenement vanuit eigen woning bijwonen. Of het op een later tijdstip terugkijken.