Van 15 t/m 17 juli is buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland tijdens Wonderfeel 2022 weer drie dagen lang het groene decor voor meer dan honderd optredens in de meest uiteenlopende genres. Het Franse Ensemble Jupiter zal ook dit jaar  garant staan voor barok vuurwerk met stersopraan Lea Desandre en countertenor Iestyn Davies in een programma met aria’s en duetten van Händel. De Noorse violiste Mari Samuelsen speelt samen met het Casco Phil Kwartet een programma vol (neo-)klassiek van Max Richter tot Vivaldi.

Nathalie Joachim, een voor een Grammy genomineerde fluitist, componist en vocalist, werkt vrijdag, zaterdag en zondag op het festivalterrein samen met de musici van Fuse, het huisensemble van Podium Witteman, aan een nieuwe compositie die ze zondag uitvoeren voor publiek Slenterend van podium naar podium op het 25 hectare grote festivalterrein kunnen bezoekers verder genieten van optredens van onder anderen Camiel Jansen (winnaar van de Keep an Eye Productieprijs 2022), dansers James Batchelor en Femke Gyselick, diverse dichters (uitgenodigd door poëziecurator Gershwin Bonevacia) en verrassende inzichten en gedachtesprongen van festivaldenker Marjolijn van Heemstra.

Aangevuld met yoga, een kinderprogramma op zaterdag en zondag en vele foodtrucks belooft het een geweldige achtste editie van Wonderfeel te worden.  Het hele programma staat online op www.wonderfeel.nl. Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Kinderactiviteiten staan alleen op zaterdag en zondag geprogrammeerd.

Foto: Wonderfeel