Het is feest bij MeerWaarde! Op 29 juni 2021 ontvingen ze uit handen van Sociaal Werk Nederland het Kwaliteitslabel voor Sterk Sociaal Werk. Het kwaliteitslabel staat voor vakmanschap, goede bedrijfsvoering en een lerende cultuur.

MeerWaarde ziet de certificering als een erkenning voor het werk van vrijwilligers, medewerkers en management. Een fantastische pluim voor het sociaal werk van MeerWaarde én voor de Vrienden van MeerWaarde die het mede mogelijk maken om de succesformule in Haarlemmermeer uit te dragen.

Met het label toont een externe auditor aan dat MeerWaarde kwaliteit én maatschappelijke meerwaarde levert De stichting is getoetst op de pijlers van sociaal werk. MeerWaarde scoorde positief op 48 van de 49 normen. De resterende norm is gedeeltelijk behaald. Een grandioze score waar de stichting erg blij mee is.

‘Met het behalen van het certificaat kunnen we erg trots zijn op elkaar. Maar bovenal is MeerWaarde trots op alle inwoners, jong en oud, die bij ons aankloppen omdat ze willen werken aan zelf- en samenredzaamheid en een beter toekomstperspectief’, aldus directeur-bestuurder Renata Fideli.

Foto: MeerWaarde