Op 22 mei 2022 is het eindelijk weer zover. Na twee afgelaste edities vanwege het coronavirus staat dan de negende editie van de Meppel CityRun op het programma.

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door Meppel, met de start en finish in de historische binnenstad, georganiseerd vanuit atletiekvereniging de Sprinter. Op zondag 22 mei 2022 staat alweer de 9e editie van de Meppel City Run op het programma.. Inmiddels heeft het evenement al heel wat jaren een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van stad Meppel.

Deelnemers kunnen zich zowel individueel als met een businessteam opgeven. Als individuele deelnemers heb je de keuze tussen de Pandriks 4 of 8 mijl en met een team kan je deelnemen aan de SlooOW businessrun. Het parcours is geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. De Meppel CityRun is er voor jong en oud. Kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel en deze editie is er ook weer de G-Run voor mensen met een beperking. De PrimaLIFE G-Run van 1 km is er voor iedereen met een beperking waar lopers alleen mogen lopen of zich kunnen opgeven met een begeleider.

Dit jaar verbindt Pandriks Bake Off uit Meppel zich als topsponsor aan dit evenement. In haar 100% natuurlijke en biologische bakkerijen produceert Pandriks bake off brood volgens een uniek, innovatief en efficiënt proces. Dit unieke proces van maar liefst 30 uur resulteert in de beste kwaliteit bake off producten, van klein brood tot aan baguettes en Batards.

Zowel Pandriks als het merk SlooOW zijn zichtbaar verbonden aan de Meppel CityRun. Pandriks en de organisatie van de Meppel City Run kijken uit naar een ‘heerlijke’ en vooral sportieve samenwerking!

Fotobijschrift: Sharon ten Berge; account / marketing manager van Pandriks Bake Off B.V. en rechts Miranda Pruntel-Vrieling marketing Meppel City Run