De 21-jarige professioneel golfer Mike Toorop gaat zijn matchplay spelen met Comeback sports. Vorig jaar heeft Toorop twee wedstrijden gewonnen. Het Nationaal Open Matchplay Heren en het Nederlands Kampioenschap Matchplay tot 21 jaar hebben ervoor gezorgd dat hij nu zijn volgende stap gaat zetten.

Nadat Toorop zich heeft ontwikkeld bij Jong Oranje, wil hij zijn carrière een niveau hoger tillen. Daarom heeft hij zich aangesloten bij Comeback sports. Toorop is al bekend op het internationale veld en heeft op German Boys 2016 de winst mee naar huis genomen. Hierna heeft hij in 2019 de overstap naar het professioneel golf gemaakt. Toorop staat aan de voet van zijn professionele carrière en wil daarbij ook de marketing en persoonlijke branding op datzelfde niveau aanpakken.

De uitdaging ligt voor Toorop dan ook op het gebied van marketing. Comeback sports zal hem hierbij begeleiden en ondersteunen. De passie van Toorop is groot en zijn drive werkt aanstekelijk. De drive van Toorop en het zakelijke van de golfsport passen bij de gedrevenheid en persoonlijke aandacht van Comeback sports.  ‘Comeback sports bruist van de energie en heeft een grote passie om sporters persoonlijk te helpen. Deze energie en hun persoonlijke aandacht is voor mij belangrijk voor samenwerkingen’, aldus Mike Toorop.

Binnenkort wordt Toorop zijn persoonlijke merk gelanceerd. Vanuit zijn merk wordt de ‘matchplay’ met andere merken en bedrijven gezocht. Aansluitend worden er waardevolle sponsorships gekoppeld aan Toorop. Sportmarketeer Floor Schouten over de samenwerking met Mike: ‘Zonder caddy geen goede strategie, zonder handschoenen geen grip op de club, zonder marker geen positionering in de baan. Comeback zorgt voor de juiste strategie, grip op de markt en een heldere positionering voor Mike als topsporter.’

Foto: Comeback sports