Na het succes van de voorgaande edities is de inschrijving voor ZAAI 2020 geopend. ZAAI is een intensief ontwikkeltraject voor startende ondernemers bestaande uit coaching, Masterclasses, inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten. De Gemeente Amstelveen heeft haar krachten gebundeld met Ondernemersvereniging Amstelveen en Rabobank Amstel en Vecht. Gezamenlijk zijn zij initiatiefnemer van ZAAI Amstelveen en ondersteunen deze partijen startende ondernemers bij het opbouwen van een succesvolle onderneming.

Wethouder Floor Gordon over ZAAI: ‘Startende ondernemers zijn van essentieel belang voor de lokale economie. Met nieuwe producten en diensten zorgen zij voor vernieuwing en dynamiek. Een sterk netwerk draagt bij aan de groei en succesfactor van de onderneming. Door startende ondernemers te verbinden aan het bestaande Amstelveense MKB kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Daarom vinden wij ZAAI een heel mooi initiatief dat wij graag structureel ondersteunen.’

Om potentiële deelnemers te laten kennismaken met ZAAI wordt op dinsdag 3 december een interactieve kick-off sessie georganiseerd in het gemeentehuis van Amstelveen. Wethouder Gordon legt uit wat deelname aan ZAAI een ondernemer kan opleveren. Daarnaast wordt het programma voor 2020 toegelicht door coach Anja de Die.