Van 8 tot en met 15 oktober is het weer Dutch Food Week. Dit jaar wordt de positieve kracht van  heerlijke lokale voedsel in beeld gebracht. Enthousiaste ondernemers én gepassioneerde boeren en tuinders uit Purmerend en De Beemster laten je vooral nu graag zien wat voor mooie producten er in de polder worden gemaakt. De beroemde kaas kent natuurlijk iedereen. Maar wist jij dat er zoveel meer van de speciale ziltige kleigrond van de Beemster polder komt? Aardappelen, verse knoflook, broccoli, spruitjes, vlees, fruit, sap, chocolade, honing en meer. Kom je ook gezellig proeven?

Beemster Food Tour

Doe op zaterdag 15 oktober 2022 mee aan de Beemster Food Tour. Bestel een rijkelijk gevulde tas, voldoende voor 2 personen, maak een leuke route langs kraampjes en bijzondere plekken in Beemster en Purmerend, vul de tas met (h)eerlijke producten en laat je verrassen met wat leuke & lekkere extra’s. De Beemster Food Tour inclusief geheel gevulde tas, route en nog een aantal extra’s vertegenwoordigd is te bestellen in de webshop van www.visitbeemster.nl.

Beemster op het menu

Schuif van 8 t/m 23 oktober aan bij een van de vele restaurants in Purmerend en De Beemster. Speciaal in het kader van de Dutch Food Week zet de horeca in deze periode zoveel mogelijk Beemster streekproducten op de menukaart. Laat je verrassen én inspireren! Bij welk restaurant kom jij De Beemster proeven? Zie www.visitbeemster.nl voor de deelnemende restaurants