Kasteel Keukenhof opent in het weekend van 17 en 18 december tussen 10.00 en 16.00 uur haar deuren. De begane grond is aangekleed met kerstdecoratie ontworpen en gemaakt door studenten van Yuverta (voorheen Wellant College, studenten mbo bloem, groen en styling). Het is een bezichtiging zonder rondleiding. In de verschillende ruimtes kunnen kamergidsen worden aangesproken. 

Wandel daarnaast langs vier sfeervolle kraampjes van Elsbroekerij, Blockhut, de Mooij Bloemen Lisse en Imkerij Weerlanerpolder en ervaar de winterse knusheid en feestelijkheid. AC Brass uit Sassenheim zorgt voor gezellige live kerstmuziek en laat je verrassen door de bijzondere kostuums van Nordic Fantasy. Ook aan de kinderen is met onder meer een kerstkabouterwandeling gedacht. Restaurant de Hofboerderij is uiteraard geopend voor een lekkere lunch, warme glühwein of chocolademelk met een toef slagroom.

Zondag 18 december speelt Ananta om 14.00 uur in het Koetshuis: een concert van Kasteel Cultureel. Let op: het aantal parkeerplaatsen is beperkt dus kom op de fiets! Toegang en parkeren is gratis. Het landgoed is tot en met 2 januari 2023 gehuld in kerstsfeer. Maak je winterwandeling tussen gezellige verlichting en mooie kerstbomen.