Tijdens de herfstvakantie is er van alles te doen in Museum Schokland. Ook dit jaar wordt van 10 tot en met 25 oktober de Museumkidsweek weer gevierd op het voormalige eiland in de Noordoostpolder. Ontdek de vele schatten in de bodem, kruip in de huid van de Schokkers van vroeger en ga op expeditie met de speciale expeditiekit of speurtocht.

Op verschillende ‘hot spots’ van het museum doe je als een echte archeoloog onderzoek met de expeditiekit en zo ontdek je de geschiedenis van Schokland. Voor de detectives onder ons is er de spannende speurtocht door het museum. Als je de vragen goed oplost, kun je een beloning afhalen bij de kassa. De expeditiekit en speurtocht zijn tijdens de Museumkidsweek verkrijgbaar voor een gereduceerd tarief.

Tijdens de Museumkidsweek is het museum op alle dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Vooraf online een kaartje met tijdslot reserveren wordt aanbevolen. Museum Schokland heeft maatregelen getroffen om een veilig museumbezoek te garanderen. Deze zijn in het museum en op de website www.museumschokland aangegeven.

Foto: Museum Schokland