Vanaf 1 september organiseert Maatvast in samenwerking met Team Sportservice Haarlemmermeer een beweeg adviespunt. Wil jij (meer) sporten of bewegen, maar weet je niet wat en hoe? Team Sportservice Haarlemmermeer is goed op de hoogte van alle beweegactiviteiten in Haarlemmermeer en geeft daar gratis advies op maat over in Wijkcentrum de Boerderij in Hoofddorp.

Zoek je een teamsport of wil je liever individueel bewegen? Wil je iets met sport- en spel doen of je meer richten op kracht? Hoeveel heb je te besteden en hoe lang wil je ervoor reizen? Dit zijn vragen waar Team Sportservice je bij kan helpen. Je krijgt begeleiding van een professionele adviseur die gratis individueel beweegadvies geeft. Ook als bewegen voor jou (of je kind) een uitdaging is kunnen ze helpen een eerste stap te zetten om actief aan de slag te gaan.

Voor jong en oud

Team Sportservice wil iedereen laten profiteren van de positieve effecten van bewegen. Het advies is dus voor iedereen toegankelijk (jong en oud) die gratis en vrijblijvend advies op maat wil. Je hoeft van tevoren geen afspraak te maken.

Maatvast locatie de Boerderij

De beweegcoach van Team Sportservice staat elke maandag van 9.00 tot 11.00 uur klaar in Wijkcentrum de Boerderij. Een centrale locatie in de wijk Pax in Hoofddorp-Centrum, naast het winkelcentrum. Deze Maatvast-locatie herbergt vele lokale verenigingen, maar ook yogalessen, een goochelclub, een eetclub en nog veel meer.

Nieuwe Pioniers

Niet alleen voor beweegadvies kan je bij Team Sportservice terecht. Ook als je een leuk wijkinitiatief hebt helpen ze graag om jouw idee voor elkaar te krijgen! Team Sportservice is partner van Nieuwe Pioniers, hét online platform voor iedereen met een goed idee in Haarlemmermeer. Via nieuwepioniers.nl kun je vrijwilligers werven spullen inzamelen (crowdsourcing) of geld ophalen (crowdfunding).